Pece na pizzu

Konstrukce pecí Alfa Caminetti vychází z tradičního způsobu pečení, za použití otevřeného ohně v prostoru topeniště.
Energie uvolněná palivem se akumuluje na vnitřních stranách pece. Rozehřáté, klenuté jádro odevzdává rovnoměrně sálavé teplo na pečící desku
a spolu s aroma přítomného dřeva dodává pokrmu výslednou „nezaměnitelnou chuť“
Vyhotovená pec musí splňovat dva základní kvalitativní parametry. Jedná se o estetické provedení celku, který by měl vhodným způsobem doplňovat okolní interiér a dalším je funkčnost pracovního prostoru.

  • Dodávané výrobky se prodávají pouze ve verzi profi do restaurací.
  • Pece jsou sestavovány z několika kusů, obdobně jako stavebnice.
  • Vyžaduje odkouření přes komínové těleso.
  • Sestavený skelet pece se usazuje na vyvýšenou podezdívku, která plní i funkci izolační bariéry proti úniku tepla spodní deskou pece.
  • Horní část pece je uzavřená několika vrstvami izolačních rohoží, které jsou doplněny krycím pláštěm.

Dodávka těchto pecí v profi provedení je předmětem zakázky na klíč. Za účelem vhodnosti použití konkrétního typu doporučujeme žádat odbornou pomoc na některém z prodejních míst značky Alfa Caminetti. Nabídce předchází posouzení místa instalace, ověření stavu odkouření a představa investora o výsledné podobě díla. Veškeré stavby na něž je poskytována plná záruka a servis provádí a dozoruje výhradně Semaco.